Over ons

Mijn naam is Hans en ik ben de eigenaar van ComputerHulpOpMaat en ook tevens degene die u zal helpen bij het oplossen van u problemen.

Jaren geleden ben ik begonnen met het helpen van familieleden en vrienden met computerproblemen. Hier ontdekte ik dat er veel mensen zijn die met problemen en/of vragen zitten maar hier eigenlijk bij niemand mee terecht kunnen, dit was het begin van ComputerHulpOpMaat.

Met ComputerHulpOpMaat wil ik mensen een plek bieden waar er naar hun geluisterd wordt en waar niet alleen de problemen worden opgelost maar ook dat er met ze wordt meegedacht om weer met plezier van de apparaten gebruik te kunnen maken. Dat betekent ook dat u de benodigde uitleg wordt gegeven over de apparaten, niet in technische taal, maar een taal die begrijpelijk is voor iedereen.

Verder is het ook belangrijk dat u, nadat wij u hebben geholpen, met plezier verder kan werken. Daarom moedigen wij u ook aan met ons contact op te nemen mocht er iets niet gaan zoals u verwacht, als er nog een vraag is, of als het u simpelweg even ontschoten is hoe u het ook al weer moest doen. Dit is natuurlijk geen enkel probleem en wij willen u graag hiermee helpen. Daarom: ook al is het een kleine vraag, neem contact met ons op en dan kijken wij hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.